Маю надiю
Маю надію я на любов,
Про неї мрію, мрію я знов.
Як тебе бачу, схожу з "ума",
У мене терпіння більше нема.
Моє кохання, щастя моє,
Хочу я чути серце твоє.
Хай розповість мені про любов,
Що не знає кордонів, а ні умов.
Я покохав, таки покохав,
Тебе я кохана всю сподобав.
Не можу прожити без тебе і дня,
І наше весілля, хай готує рідня.
Маю я таки надію…
05:45.13.04.2016.
Свидетельство о публикации №116041301541