Щаслива довжина твого волосся

Хвилює довжина твого волосся...
Все саме так, як мріялось колись.
Як мріялося, так і відбулося,
і, значить, не даремно я моливсь.

Мій погляд – делікатний і тремтливий –
я порівняв би з дотиком руки.
Я б навіть погляд свій назвав цнотливим.
Той, що блукає в лініях струнких.

Волосся із любов'ю заплелося...
І в мить кохання усвідомив я:
щаслива довжина твого волосся –
якраз на довжину мого життя...


Рецензии
еще одно ведическое)

М-Арфа   13.04.2016 23:58     Заявить о нарушении
Вас почитать, так я сплошной этот веди...

Миклош Форма   14.04.2016 13:57   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.