Минають днi

Минають дні пливуть літа
Як заповідали пращури
Буя Полтава молода
Із кожним роком  кращає

І не старіє в нас душа
Хоч в’яне тіло грішне
Помалу доленька спливає
Про те душа мудрішає

Дзвенить блакитна вишина
Та сонце вічне сяє
Та вірю не забудуть нас
І хтось тепло згадає.
                07.04.2016 рік.


Рецензии