is not a bug
- Опять хлопоты..
- Take it easy.
- Сенька, бери мяч!
- Not at all.
- My name is Pudik.
- Елло блу бас.
- Horow Shore.
- What you say?
- Horror show.
- The crocodile is not a bug!
- Не курю табак.
- Sam durak!
- Gatta fag!
- Wanna get it again?
- My axe is in the space of your mind.
- Karaull!!!
- Рашен бомбер анд артист.
- Kidrauhl....
Свидетельство о публикации №116041202483