Краю м й!!!
Одвічний рай.
Пишу тобі листа,
Читай!
Тобі повага щіра
Май!
Мій теплий друг,
Кохання дай!
Приїду я в свій вічний
Рай!
І запою-
"Ласкавий гай!"
За те, що виховав мене,
Так знай!
Ніколи не покину,
Любимий мій, коханий край!
Свидетельство о публикации №116041210766