Моя журба
Залишуться в моїй душі!
І може скаже хто, згадає
Мої ліричні ті пісні.
Покину я цей світ трагічний,
Залишу я писать вірші.
Та буду, лежачи в гробниці
Той смуток берегти в собі.
І що ж мені до тих смердливих,
Брехливих постатей в юрбі?
Тепер до мене не долинуть
Їх злобні вигуки бридкі.
Не чути більше дивних звуків
Улітку сидячи в тіні.
Залишився лиш тільки смуток,
Що буде жить в моїй душі.
Свидетельство о публикации №116041106695