Сни чудов н

Спиться жахливо
Настрою не маю
Можливо хворобу
Смертельную маю

І знову погано
Та не встаю уже
Немаю кохання
Чудово! Невже!

Усе було добре
Та я не людина
Кредити беру
Дурная скотина

З роботи звільнили
І грошей не маю
Ідеї б щось дали
Та чого не знаю

Вірші написати
Я можу. Й не тільки
Пейзаж малювати
Погано.. Настільки..


Рецензии