Дотик

Доторкнись,
доторкнись до моєі руки,
мені становиться дивно, відчуваючи ці іскри.
доторкнись ще раз, я стаю залежна, від тебе,
для мене - небезпечно, але так безмежно щаслива,
Від твоєі руки на моій щоці,
проникаючись ще більше,
В тобі, мій вічний присмак божевілля
сама змайструвала це життя,
а ти тримай, не відпускай руки
в моій темниці - не вільний.
все дивишся з страхом, і краплею надій, тепер ти мрій,
я пустіш.
я простір.
не врятувати.

доторкнись,
і знову по мені ідуть удари струму,
я ніяк, але вертає знову до тих рук, знову кличе ніжність,
не піду.


Рецензии