Свобода
Мені терпіть вже стало сил
Ні, досить
Я не хочу!
З такими жить,
І тих любить.
Мені потрібна лиш свобода
Мені, і людям тим,
Що серце й тіло рвали в клочі
Що воювали без зупин.
Свобода сповіді, навчання,
Свобода виборів і слів.
Ви скажете, що в нас її забрали,
Що відібрали в нас нахабні вороги.
А я вам "Ні" скажу,
Це ми її продали і тільки нам її і забирать.
І буде так як я цього бажаю.
І стане все на світі процвітають.
І моя думка буде жить роками,
І більше ми не будем воювать.
Свидетельство о публикации №116041009809