Ще не веч1р

Вже час пройшов і все життя
Неначе кольори на вишиванці,
Сердець кохання,усі почуття,
До тебе квіткою,моїй коханці.

Зелене листя знову у саду,
Співають чарівні маленьки пташки,
До тебе стежкою у спогадах іду,
Нехай життя чарівне стане наше.

Два серця під калиною зустрілись,
Стрічки твої лягли мені на плечі,
Як шар за річку сонце закатилось,
А ще не вечір,а ще не вечір.


Рецензии