Целительные

Не змогла відмовити мрії,
Вподобала тебе для буття,
Вподобала твої випадковості,
У ворожіннях кожного дня.
Коли разом з тобою від буденності,
Ми втікали в казкові сади.
І гойдались в колисках зоряних,
Пестивши душі в пахмурні дні.
Сильними ватрами сховані,
Від людської кривди і зла,
Наші ангели геть стурбовані,
Бо втікаю від тебе я.
Але в місячному сріблі поєднані,
Вже, цілющі для світу ми.
Повернули нам сили приховані,
Для кохання та краси.
Ми купальською ніччю оспівані,
В тих священних водах життя,
Так, ціннішими силами Божими,
Відчуваю Серця злиття.


Рецензии
Душевний вірш. Зачепило і сподобалось...

Артур Грей Эсквайр   11.04.2016 02:02     Заявить о нарушении
Дякую Артур, такий відгук дає сили для мрії...

Аврора Миром   11.04.2016 12:05   Заявить о нарушении