Вiтер
І в кімнату ввірвався вітер.
Підлетіла фіранка до стелі,
З підвіконня упали квіти.
Напівмертві, із шаром пилюки –
Марні спроби їх воскресити.
Та усе не доходили руки
Віднести на смітник „посадити”.
Я вдихнула на повнії груди:
Світ миттєво навкруг змінився.
Як було колись – так вже не буде!
...Так в житті моїм й ти з'явився.
Свидетельство о публикации №116041010392
Артур Грей Эсквайр 11.04.2016 02:04 Заявить о нарушении
Елена Макарчук 11.04.2016 18:34 Заявить о нарушении