Любов

ЇЇ він полюбив
Як півень курку,
Щодня горілку пив
Й співав їй «Мурку».

Любила і вона
Його як півня,
З бокальчиком вина
Була чарівна.

Пройшло чимало літ,
Не п’ють вже нині,
Бо постарів їх світ
Й сказав дружині.

Ще любимося ми
Подякуй долі
Й підтримані дітьми,
Ще й в дружнім колі.
08.04.16.


Рецензии