Поздоровить хочу

Поздоровить тебе хочу щиро -
Хай погодить тобі і щастить.
Побажаю достатку і миру,
Буть всміхненою кожную мить!

Мати вдачу, терпіння і сили.
Вірить в краще, коханою буть...
Хай до тебе Господь буде милий -
Дасть тобі про недуги забуть!

Хай у всьому тобі допоможе,
Від ненависті, зла захистить,
Хай на казку, життя буде схоже,
Хай серденько тобі не болить!

Хай душа лиш цвіте, молодіє.
Почуттів, насолоди, краси...
Хай збуваються всі твої мрії,
Геть відійдуть нездалі часи!

                Раї у яскравий День народження.


Рецензии