В постель, или шмаль голландская. укр. язык

Шмаль голандська, або в ліжко

Голандського "драпу" прощальний привіт.
Набичився мапою муторний світ
"Забанити" долю твою на меті...
Квасоля без солі... -А що ти хотів?

-Що хочу? У ліжко з тобою, мала!
І я тебе прошу, щоб гарно дала,
Бо з прозою нудно, не "гріють" вірші,
Бо дуже паскудно мені на душі

Від сірої дійсності вкрадених днів,
Огидної плісняви віп- брехунів,
Що долю країни злили у відстій...
Ти гола? Кохання по вінця налий

До чаші, що пити ми будем удвох.
Америка... Раша... Та щоб він іздох,
Отой, що голандської "шмалі" косяк
Підсунув... Ми люльку палитимем, так?)))


Рецензии
Оитак і живемо в цьому божевільному світі... Нажаль...

Артур Грей Эсквайр   10.04.2016 00:17     Заявить о нарушении
Істинно...

Серго Сокольник   16.04.2016 22:40   Заявить о нарушении