Галичина

В історії лиху годину
Бійців тих воля надлюдська,
Бо боронили Україну
СС українські війська.

Було під Бродами їх мало
Проти радянських ворогів,
Але завзято фронт тримали
Вони з відвагою богів!

І не наказами Фрейтага -
Землею рідною дана
Була божественна відвага
Бійцям СС "Галичина"!

Війська радянські їх узяли
В кільце з заліза й вогню,
Але кільце те проривали
Вони в запеклому бою.

І так,з оточення з боями,
Знищуючи ворогів,
Йшли поріділими рядами
Загони галицьких бійців...

Пиши поет і драматург
Про їх трагедію і славу,
Бо кожен з них,мов Нібелунг,
Нерівну битву вів криваву!

Як галичани бились з царством
Більшовиків,за Батьківщину,
З есесівським військовим братством
Йшли захищати Україну.



 


Рецензии
Хоть и фашистское,а понравилось.

Павел Панасович Инусенко   23.02.2018 15:08     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.