Кармен

    гумореска

Зустрів Іван товариша:
- Послухай, Семен,
Як учора у театрі
Давали "Кармен".
Там було стовпотворіння,
Ледве я проліз,
Всі в долоні там плескали
І кричали: -"Біс"!
І схвильовано у Йвана
Запитав Семен:
- В малих пляшках,
Чи в великих
Був отой "Кармен"?

     07.04.2016р. 14:08.


Рецензии