СО ОЛ НЪ ЦЕ - Яя СЪ НО ОО!!!

СО ОЛ НЪ ЦЕ - ВЪ - СЕ ЕРЪ ДЪ ЦЕ -  ЧЕЛОВЕКА!...

ЦЕЛЬ (ЦЕ)!!!

ДОБЪРО (ДЪ)!!!

ЭНЪ ЭРЪ Ги Яя (ЕРЪ)!!!
               
 - ОТЪ КЪ РО Йй    ДУШУ(СЕ)!!!... 
            
 - СО ОЛ НЪ ЦЕ!!!...  ВЪ -  СЕ ЕРЪ ДЪ ЦЕ!!!...   (Яя РЪ КО)
         
 - ПУ УС ТЬ -  ДУ ША Аа!!!... ПЪРО Яя - СЪ - НИ Ии - ЦА !!!...   (Яя СЪНО)
      
        P.S

  Я  Въ  я   =  яВЬ  -  ИЕТО  ПЪРОЦЕСЪ съ...
               
  Я  Съ  НО  =  яСъНО  = ЯСНО - ИЕТО  ПЪРОЦЕСЪ съ...

 НО - ИЗЪЛУЧЕНИЕ(О) СЪВЕТЪЛЫХЪ ДУШЪ(Н)   
               
 ВЬ - ДАРЪ(Ь) ВЕДЕНЬя(В)

 НИ - ВЪРЕМЯ

 ЦА - ИЗ НАЧАЛЬНАЯ(А)  ЦЕЛЬ(Ц)

 СЪ - СЪВяЗЬ

 ЗЬ - ДАРЪ(Ь) ЗеМЪЛИ(З)

 ИЕ = яТЬ - СЪ ВЯЗЬ  - СЪ - БОГОМЪ( ИЗ  БУКВАРЯ)


Рецензии