А мы тут гадалы на серых углях с чай

І шчамы ж піталы но Васьк

А в нас тут у Васькы жана малада да
Така шча й рахманая, вай!
Шо ажны надів я новійшу рубаску
Да й в госты й запойны в Юхна ж.

Узев я гармоску да стукнув немнозка
Якуся сцэ з, бацыс ты, самк.
А тая Маруся да ой аж роздулась.
Шо хоть ты пынькы йды збырай.

І шо тут такого, шо вмывся дід раптом.
Зазлывся з на всіх таракашк.
Да й втоплюват хату во дрова одборны:
С заборав о тэйі во кляч.

Да  нет, погадай мні! –
Якая ты хвайна!
А в скікы часів выйшла з маць? –
А!.. я-та ны знаю. –
Так я посчытаю шас!
Так! Той пынёк тобі пар фш.

Ну, от. Бо вж Луна-та
О5 зуховата жэ.
Дэнь 29 чы как?
І нада ш прошчатыся с фсекымы бандамы,
Шчо во ув Сірійцы сраль.

… э! Вэльмы ш ты йіх зразу й сваль.
Плоты оддалы всі за так
Ій тішаця но, глянь, са Рак


Рецензии