Не см1й!
Про те , що пережити вона змогла.
Ти ніколи не відчуєш її страх,
Але ти зрозумієш її думки.
Вона стала більш миліша, більш розумніша,
Ти їй дав щастя , і подарував кохання,
Вона тобі серце віддала за те , що кохає.
Не смій її кривдити, чуєш ?
Не смій!
Бо в інший раз ,вона просто тебе ножем поранить,
І ти відчуєш біль її.
Свидетельство о публикации №116040608820