МУХА
І дорослим і малечі
Зрозумілі прості речі:
Якщо митися частіше,
Вигляд матимеш чистіший.
От і Муха митись хоче,
Та про купіль все клопоче.
В понеділок мала ванну
У вершківниці сметанну.
У вівторок був їй душ
З соку із солодких груш.
А у середу в салоні
Муха ніжилась в бульйоні.
У четвер пірнала в квас,
Ще й запрошувала вас.
В п'ятницю, як зазвичай,
Поринала Муха в чай.
Провела вона суботу
В теплій купелі з компоту.
У неділю, так вже сталось,
Муха медом натиралась...
Що з купань усіх тих мала? -
Тільки вся липкою стала.
Ох і вперта наша Муха! -
Нікогісінько не слуха!
Щоб помитися уміло,
Треба взяти воду й мило!
Свидетельство о публикации №116040509127