Спи, сонечко! проза для д тей
Вечір. Там, вгорі, далеко від нас, стомлене сонце повільно готується до сну.
Ось воно, помалу, спускається за обрій, даруючи на прощання свій теплий погляд. Далі лягає у ліжечко із тисячі хмаринок. Одна з хмаринок - покривало, під яке воно ховає яскраві промінці. І все довкола покривається темною вуалю.
Нехай спить. Ніхто його не потривожить до завтра. А місяць та зорі будуть пильно берегти його сон. Спи, сонечко, спи...
23.12.2015
Крижановська (Маярчак) Світлана Петрівна,
Україна, м. Хмельницький.
дата надходження: 23.12.2015
© автор: Світлана Крижановська
Свидетельство о публикации №116040505938