Гарна жiнка

     Гарна  жінка.

Гарна  жінка,  дивовижно,
На  лабутенах  кудись  йде.
Гарна  жінка,  її  ж  видно,
Красу  свою  гордо  несе.

Красу  і  вроду  дала  їй  мати,
А  від  батька  гордість  та.
Жінку  таку  важко  кохати,
Бо  страшна  сила  красота.

І  ми  всі,  хлопці  й  чоловіки
Мабуть  давно  так  повелось.
Любим  очима  жінку,  навіки,
І  мені  це  зовсім  не  здалось.

А  нас  жінки  люблять  вухами,
Я  про  це  знав  і  їм  шептав.
А  сам  про  те  узнав  від  мами,
Коли  добре  слово  їй  сказав.

Красива  жінка – то  є  щастя,
І  гарні  діти  підуть  в них.
Красиву  жінку,  треба  любити,
А  все  інше,  то  є  гріх…

Красива  жінка,  дивовижно…

     06:25.04.04.2016.


Рецензии