Мить

Примарний світ вирує і гримить
Плека свою невдачу і неволю
Лиш є у нім - єдина мить-
Її впізнавши,ти пізнаєшь долю.
Це мить поміж майбутнім і минулим
Збагнути важко розумом заснулим
Оце ж і є найважливіша мить?
Це - зараз,тут - життя.і в ньому треба жить.


Рецензии