Я почую тебе, прийди!
Де ти ходиш, Музо моЯ,
Чому не тримаєшся рук?
Стихла пісня твоя гомінка,
Лиш віддалено чути звук.
Не лишай мене, чуєш, прийди!
Я з тобою посміюсь та поплачу,
Хай розтануть в душі сніги, -
Ти отримаєш повну віддачу!
Не лишай, не кидай, лиш відчуй
Тонкі звуки моєї душі,
Підкажи, не мовчи, помудруй -
Я запишу думки твої.
2.04.2016.
Крижановська (Маярчак) Світлана Петрівна,
Україна, м. Хмельницький.
дата надходження: 02.04.2016
© автор: Світлана Крижановська
Свидетельство о публикации №116040307876