Мыштытае

Мыштытае куыройы
Хыпп, хыпп, хыпп, хыпп, хыпп,
Къутуйае разынди каейдаер чыргъ бырынкъ.

Нартхор сае соромае
Скъаефынц цырд, цырд, цырд,
Цаллынмае цуаны гаеды нае рацыд.

Зил дымгае, зил дымгае
Куырой тагъд, тагъд, тагъд,
Урс митау голлагтаем лидзы, лидзы ссад.

Раебындзын мыштыты
Соро хораей над,
Лаеппынтаен зымаегмае хаеринаг сае фаг.


Рецензии