Райсом
Дымгае ныв каены.
Бонивайаены заериныл
Доны сыг цаеуы.
Хаехты уаелае фаелмдзын дараес
Дардмае рухс хаессы,
О, куыд раесугъд уайы талас
Райгуыраен баестыл.
Райсом фыццаг цъиу ныззарыд,
Арты хъарм фаеци.
Фиййау урс нымает-хаедзары
Батыхта йаехи.
Свидетельство о публикации №116040305307