Фийау
Уыгаердаенты фыстае урс фардыгтау калд,
Райсом раджы фийау уадындзыл фаехъазы,
Сиды хур мае маеймае, стъалытаем йае зард.
Хуры тынты рухсаей бон аесбийы комгаес,
Арвыл маей аессужы - ’рвиты йын аенчой.
Лижгае донаен хъусы изаеры йае ныхас,
Арты ‘взаегтае ссужы – таураегътае каеной.
Раестаег даер ныссус ис дыуае хохы астаеу,
Диссаг аемае ‘мбисонд умаен сусаег наеу,
Сты йае шаераенуаедтае - сыгъзаерин конд фаезтае,
АЕмае уышы шардаен наей мае наей фаеуаен.
Свидетельство о публикации №116040304568