Мамо, мамо

Чуєш мамо, я прийшов до тебе,
Мамо встань, на сина подивись.
Наді мною мирне, ясне небо,
Обніми синочка, як колись.

Я за тебе зараз старший вдвічі,
Мав від тебе, мало я тепла,
Бо тобі, найтяжче було в світі,
Очі закривала сліз імла.

Несказала слово-запоруку,
Бо сама знедолена була.
Жаль, що не взяла мене за руку,
По життю в світи не повела.

І тепер сльозиночка найгірша,
На могилку капнула із вік.
Бо була ти, в світі найрідніша,
Найрідніш зостанешся повік.

      03.04.2016р. 11:55.

   


Рецензии