Покличеш на мить - тож i прийду на мить

Покличеш на мить – тож і прийду на мить.
Живу ради миті цієї.
Щасливая мить, але серце щемить, –
і що ж мені миті тієї...

Покличеш на день – то і прийду на день,
я, певно, надмірно слухняний.
І що є той день – кільки митей лишень.
Та щастям весь день буду п’яний.

А хочу – не мить і не день, а навік...
Надію на поклик плекаю.
На відстані серця – я неподалік.
На вічність я вічно чекаю...


Рецензии
із часом сталось щось.
і у житті.
а що ЗА вічністю?

М-Арфа   13.04.2016 23:14     Заявить о нарушении
Щастя у всіх шпаринках

Миклош Форма   25.04.2016 07:12   Заявить о нарушении