Олiвця залишилось - на вiршик

Олівця залишилось – на віршик...
Довгий, мов життя, був олівець.
Він для мене віршика допише –
добіжить до крапки навпростець...

Він писав зі мною про кохання.
Креслив, перекреслював, і знов –
вечорами, серед ночі, зрання –
про кохання все та про любов.

Наче інших слів і не навчився:
"поцілунки", "ніжність" і "краса"...
Він навік у віршах залишився,
бо про щастя все життя писав...


Рецензии
ЖИТТЯ.
Живих.
І трішки - олівців.

Болючим слово стало тут - "навпростець".

М-Арфа   13.04.2016 23:10     Заявить о нарушении