Талант, або Щасливий бiль мого серця
Я закоханий так, як поети писали в книжках.
Як Орфей – в Еврідіку, Ромео – в Джульєтту, так само.
Я тебе поза обрій готовий нести на руках.
І нехай там, за обрієм, – обріїв світ нескінчений.
Не втомлюся – я буду нести, не відпущу на мить.
Той, хто жив без любові, – любити назавжди навчений.
Є платня за талант – моє серце без тебе болить.
Та коли моє серце болить – я щасливий цим болем.
Хто не знає кохання, той щастя від болю не знав.
Мій талант лиш у тому, що я не живу без любові.
Ось – мій біль і талант: до нестями тебе покохав...
Свидетельство о публикации №116040311651
через час року..
для почути не через цьогочасну густо-емоційну призму своіх сприйняттів
М-Арфа 13.04.2016 22:53 Заявить о нарушении