Лише мить

Мить....Одна лише мить — і забуття.
Стоїш за усмішкой самотня...
Перед тобою більш нема життя
Лишь мить...
Навколо темрява,а за крок безодня
Ступаєш крок. Ще трошки і полетим.
Але сміливості тобі не вистачає
А може і зовсім її нема?..
За мить на віки вічні замовчиш.
І знову в горлі застрягає ком
Ще так багато несказаних слів тобою,
Ще так багато несказаних слів тобі.
Є сотні тих причин,щоб залишитися живою,
Бо серце і душа іще живі.


Рецензии
Трогательный стих :c

Тони Ларк   03.04.2016 20:46     Заявить о нарушении