Оксаночка

Моя  хрещениця, Оксано,
Тебе не бачила давно,
Ти, дівчинко моя кохана,
У серденьку моїм давно.

Оксанко, ти уже матуся,
Біль відчуваєш за дітей,
На тебе з втіхою дивлюся,
Що гарна жіночка росте!

Моя дитинко, я тобі бажаю,
Не знати горя и всіляких бід,
Ти дуже добра, це я відчуваю,
Тож берегти душі скарбницю слід.

Родина ваша – міцна деревина,
Тримайся за надійні віти ті,
Це дядя Льоня й тітонька Галина,
Допомогають рідним у житті.

Будь поряд із родиною своєю,
Сестричок меньших ти не забувай,
А нас, хрещених, ти вважай сім’єю,
Відвідуй іноді та в гості приїзджай.


Рецензии