Благовещенье

Благовещенье, Благовещенье, радость радостей нам завещена. Вся земля от зимы просыпается, весть Архангела Гавриила сбывается. Богородица, яко Горлица, пусть все реченное исполнится. Смертным Божие благоволение, душам нашим святое спасение.


Рецензии