Що дiэться в Свiтi?

Що  діється  в  Світі?

Що  діється  в  Світі,
Що  коїться  в  Світі?..
Насилля  і  війни,
Тортури  й  жахіття.

Здається,  всі  совість
І  розум  пропили.
Стільки  мирних  людей,
На  Землі  вже  убили.

Чому  ми  всі  люди,
Стали  байдужі?..
Кров  ллється  рікою,
Гинуть  чиїсь  мужі.

Сама  вже  Природа,
Почала  повставати.
У   тих,  хто  негідники,
Стала  руйнувати.

Спиніться  же  люди,
Та  й  схаменіться!
Суд  Божий  настане,
Тоді  бережіться!

Господь,  вже  не  раз,
Творив  так  з  Землею.
Щоб  погань  на  ній,
Не  розмножилася,  з  нею…

Бережіть,  себе  люди…

     09:30.02.04.2016.


Рецензии