що ви

Та і що ви розумієте в цьому житті неслухняному,
якщо слідкуєте за кожним кроком та видохом.
Всі почуття немов на найдовшому лікарняному,
а мої - без кохання - накриють потужним вибухом.

Я нарешті дійшла до спокою та хоч до якоїсь тиші,
якщо кожного слухати, можна загубити свої слова.
В них у душах живуть сірі мерзенні миші,
і турбує їх тільки одна проблема - та це житлова.

Що у ваших серцях, що у скронях ще молодих,
невже так спростіли люди, невже стало зовсІм байдУже.
Із очей знов дощить по обличчах сумних, блідих,
коли найкраща кохана зове тебе просто "друже".

Нас не вчили цьому, це суспільство все йде в майбутнє:
до війни, до розпусти, до неграмотності та хвороб.
І коли зрозуміємо, що серце та мозок у нас відсутні?
Колись стане останньою одна із нікчемних спроб.

Біля мене жахливі монстри тягнуть пазурі в декольте,
успіх вимірюється більшим градусом поглинання.
Обіцянки та залицяння, гроші - це все не те,
та почуйте ось це -

не займайтесь коханням ви без кохання.


Рецензии