Самотная вясна
Здавалася: такі, як Вы,
Дзесь па-за смерцю...
Шумець бярозам векавым
Без Вас, Паэце.
Шукаць да Беларусі шлях,
Знайсці нарэшце
І славіць край наш у радках
Без Вас, Паэце.
Сцюдзёны красавік кране
Душу і цела.
Зямля мая, ты па вясне
Асірацела.
Свидетельство о публикации №116040211422
Да и не только поэты.
Ольга Сафронова Таганрог 04.04.2016 19:27 Заявить о нарушении