I ти козак
І ти козак, і я козак,
І оба ми козаки.
Давай підемо до дівок,
Будем щіпать їм ср**и.
А може вип”єм діжу вина,
Нато і ми козаки!
І буде думка в нас одна,
А ну їх всіх, до ..неї.
Ми завтра знову йдемо у бій,
Тряхнемо бородою.
Постій козаче, друже мій,
Я завжди був з тобою…
15:30.01.04.2016.
Свидетельство о публикации №116040107170