Та - ра - ра - рам!
Та – ра – ра – рам, та – ра – ра – рам,
Сьогодні тут, а завтра там.
Вальси звучать, знову звучать,
І нам усім, та – ра – рам.
Та – ра – ра – рам, та – ра – ра – рам,
Я цей вальсок, придумав сам.
Мені весело і та – ра – ра – рам,
Хай весело буде і Вам!
Та – ра – ра – рам, лунає з вікна,
І нам усім уже не до сна.
У танець підем, ми та – ра – рам,
Легко і радісно нам.
Та – ра – ра – рам…
10:45.01.04.2016.
Свидетельство о публикации №116040104103