Фiалки
А фіалки при долині,
Такі сині, ясно – сині.
Вони сині, як те море,
У теплу, у літню пору.
Я на фіалки заглядався,
І тебе забуть боявся.
Моя ти милая фіалко,
Чи мене тобі не жалко?..
Що одинокий я сумую,
А ти все бачиш і все чуєш.
То ж поклич мене серденько,
Хоч сьогодні, хоч раненько.
Будемо удвох милуватсь,
Обійматись й цілуватись.
І з вечора, та й до рання,
Поки не згасне зоря остання.
А фіалки при долині…
09:20.01.04.2016.
Свидетельство о публикации №116040103050