По долинi туман
По долині туман,
По долині туман лежить.
Тиха річечка в даль,
Тиха річечка в даль біжить.
Я в той білий туман,
Я в той білий туман, ступав,
Ромен – зілля тобі,
Ромен – зілля тобі шукав.
Та туман той розтав,
Той туман пройшов.
А я зілля шукав,
І його не знайшов.
По долині туман…
07:25.01.04.2016.
Свидетельство о публикации №116040102059