Твiй спiв

Як пісню заспіваєш,
То замовкають й солов’ї,
Всю душу ти вкладаєш
 В слова й мелодію її.

Твій спів мене чарує
Красою голосу твого,
Радіє чи сумує
Я слухаю лише його.

Він розтривожить душу,
Що аж захочеться кохать,
То плакати я мушу,
Бо жаль любов свою ховать.

Такий талант у тебе,
Чудовим співом для людей
Ти піднімаєшся до неба,
Бо ти наш справжній соловей.

Як пісню заспіваєш
Вражаєш голосом усіх,
На струнах серця граєш,
Я підспівав, почув лиш сміх
31.03.16.


Рецензии