Энверу

Обійми мене, відчуй мою печаль,
Душа кричить від нестерпного болю,
Не можу все тримати я в собі, нажаль,
Думки свої відпускаю на волю.

Підтримай, прошу, не залишай одну,
Скажи мені щось, я дуже благаю,
Інакше, впевнена, що скоро потону,
Мені здається, я без тебе помираю.

Так, я знаю, ти більше не прийдеш,
Не побачу я навіть твій силует,
Не всміхнешся, жартувати не будеш,
Дивитись зможу лише на твій портрет.

Ти для мене все одно живий,
Я кожен день про тебе згадую,
Десь усередині тягар важкий,
Почуй мої слова, бо я сумую!

Спогади про тебе овіяні теплом,
Вони допомагають жити далі,
Від них неначе в дощ я під зонтом,
Та почуття мої все ж не зі сталі,

Я не вірю в те, що ти пішов,
І чекаю все ж, що ти напишеш,
Можливо кращу стежку ти знайшов,
Хоч ти не поруч, нас ти не покинеш…


Рецензии
Люба Наталю, так чуйно написано, що переймає подих. Ти така красуня і талановита.
Щиро бажаю тобі Щастя. Бажаю взаємної та чистої Любові. Нехай тобі Щастить завжди та в усьому...

Валентина Тараненко   04.05.2016 22:01     Заявить о нарушении
дякую дуже велике))))

Наталья Сулименко -Чужая   12.05.2016 13:27   Заявить о нарушении