Колы Корова йдэ нэ ф хлев,
Висну’ с3чаю я с Татян.
Аж ви’сну на её плече.
Ибо и Бог-то Кто ужэ –
Оно ж Курелк лядащ.
ВаиСтину я на стине щ.
Стинаю ажны кажон дэнь:
Чого, чого ты нэ прыдэш
До мэнэ, Сонцэ Ленк?!
Я сив тут гондэ на гокне.
Ий рокСушДаю но ужэ:
Й чого-то гэто я щодне
Ны вспию вгладыты й платьте…
Ах, Божэ мий! Дак ек то ш мне
Да пырыбратыс во в Мохре?
Бо вот… прысныЛось: Лось идэ
В Опадыщ, до ж хахлэй.
А Сита Рамы кажэ дэ,
Щоб вин таксамо змиг що дэ вж.
Хоча бы й борщ зварыць сабе.
А то усэ шматьте-рмышэль.
Ваще-та, е уже не те,
Щё но-оно ждуть перГапРель.
Да кабы взеты геркулес
И – в лес!.. дэ шэ Татенк.
От – всэ розвишав, вгнав клещей.
Да й шо шэ трэ тобе, Базэй.
А!.. взеты й розирВаты тэ,
Що натто грие по ночех?
В розирцы е ще зернь, Хелен?
Заходь ш до во МаЕвск.
Свидетельство о публикации №116033100353