О, ишк айт, сен факат нолами?

О, ишк айт, сен факат нолами?
Е гам- гуссага бош аламми?
Нимасан, лахза дам бермаган
Тун- кунлар кукуни- каламми?
Е сен хам, мендай ожизмидинг?
Ном- нишонсиз учган измидинг?
Бир суз-чун...дунени курмаган
Бир нигохдан-ки, жиз-бизмидинг...
    ***


Рецензии