Обов язку життя не присвятити

Обов'язку життя не присвятити.
Зціливши тіло - душу не зцілить.
З обов'язком на цьому світі важко жити,
бо світ для тебе цей давно чужий.

Обов'язку життя не присвятити
і не віддати честь, хвалу, на жаль.
Сміливим бути - не життя прожити,
залишить все та утекти в далекий край.

Обов'язку життя не присвятити,
а час назад не повернути. Ні.
У "сивім полі" пригадати муки,
хоча робити вибір лиш тобі.

Обов'язку життя не присвятити,
залиш усе, втікай, не стань рабом.
Пиши книжки, подорожуй, кидай курити,
Шопена слухай, не марнуй час сном.

Обо'вязку життя не присвятити.
Вталити спрагу інших у тобі
ти зможеш завше,лиш збагни :
обов'язку життя не присвятити.

Зціливши зуби я рахую терпкі дні.


Рецензии