Малюнки

Я ніколи в житті не благатиму жодну людину
І справа зовсім не в тому, що гордістю заслані очі.
Просто життя, просто мое, і хіба в ньому є десь провина?
Тільки лиш думка… лиш почуття, ну а далі як схочеш.
Мало хто розтлумачить, наскільки то рідкісний дар
Бути людиною в цьому безмежжі світів.
Там де багацько людей цілою купою каже, що то всього навсього шар
Бачити в ньому чудові малюнки віків.


Рецензии
В твоём шаре - рисунок веков -
Вся жизнь светится - точно - идея -
Жаль - так много вокруг дураков -
Что ты только в Вечности веешь!

Удачи и вдоха и веянья, Мариами! Вот с! (-;*

Носильщик   31.03.2016 05:11     Заявить о нарушении