Ако ме обичаш

Генка Богданова
               
Ако ме обичаш,
не ме превръщай в чучулига няма!
За мен ще е трагедия голяма ,
до тебе мълчалива да живея,
душата да помръкне, да не пея!

Ако ме обичаш,
не ме превръщай във безкрила птица!
Моят дом  са твоите зеници,
аз винаги   при теб ще се завръщам,
с нежност и любов ще те обгръщам.

Ако ме обичаш,
за свободата ми  - от теб дарена,
и все по – влюбена , и окрилена,
красиви песни аз за теб ще пея,
до теб щастлива дълго ще живея.


Рецензии