Я родився i вирiс в селi

Я  родився  і  виріс  в  селі.

Я родився і виріс в селі,
На своїй рідній землі.
І батько, і дід від Землі,
Від плуга та від ріллі...

В щасливім Союзі зростав,
Науки граніт здобував.
Отримав професію я,
За все не платила сім"я.

Так пробігли літа і роки,
Союз розлетівсь на куски.
А найбільший кусок, зі всіма воює,
Ні горя, ні сліз він не чує...

Я сам вже в літах,
І давно уже дід.
Та мислю минулим,
Жалію, за чим слід.

Та в Душі ту совдепію,
Не можу оправдати.
Десятки мільйонів життів,
За неї мусили віддати.

Ми жили в державі,
Де життя людей ніщо.
Де Честь і Гідність,
Все не в повазі.

Тому не дивуйтесь,
Що так живемо.
Іншого не маємо,
У такому разі...


Дуже Вдячний Вам, Павло, за натхнення, для напису цих рядків!

Автор  вірша,  "О  России." - Павел  Принц  де  Монтферран!

           Удачі Вам, у Всьому!

            14:30.30.03.2016.


Рецензии